Nieuwsbericht Nieuwe datum inwonersavond over zelfredzaamheid bij aardbevingen

Gepubliceerd op: 27 november 2018 21:05

Alle inwoners uit de provincie Groningen zijn uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst georganiseerd door Veiligheidsregio Groningen. Samen met inwoners willen we in gesprek over zelfredzaamheid en burgerhulpverlening bij aardbevingen. De bijeenkomst staat gepland op donderdag 6 december (Let op; verplaatst dus) van 19.30 tot 21.00 uur in Hotel Spoorzicht aan de Molenweg 11 in Loppersum.

Verplaatst
Voor de inwonersbijeenkomst op 28 november hebben zich tot dusver slechts enkele inwoners aangemeld. Om iedereen nog voldoende gelegenheid te geven om te komen, hebben we de bijeenkomst verplaatst naar volgende week donderdag 6 december. Dit biedt ons tegelijk de kans om op de hele 3-daagse aardbevingsoefening terug te blikken. We hopen op veel aanwezigen.

Handelingsperspectief
Tijdens de bijeenkomst delen wij onze eerste ervaringen van de 3-daagse aardbevingsoefening. Samen met inwoners willen we komen tot een bruikbaar handelingsperspectief voor alle inwoners over wat te doen bij een aardbeving.

Komt u ook?
We stellen het op prijs indien u zich vooraf aanmeldt, zodat we een beeld hebben hoeveel personen komen, maar dit hoeft niet als u dit niet wilt. We begrijpen dat dit voor sommigen een drempel is en respecteren dit. U kunt dan mailen naar communicatie@vrgroningen.nl.