Nieuws

De Veiligheidsregio Groningen heeft een nieuwe website. Vanaf nu hopen we je nog beter te kunnen bedienen met de laatste informatie over veiligheid in Groningen. We hebben de site vereenvoudigd zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Ook hebben we geprobeerd om alles zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. In ons werk vliegen de afkortingen je om de oren en werken we met hele complexe situaties. Dus we proberen goed op te letten dat we informatie begrijpelijk overbrengen naar alle Groningers. Wij denken dat dat deze website daarbij gaat helpen.

Natuurlijk hoef je niet altijd naar de website te komen voor het laatste nieuws over veilig leven in Groningen. We zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Hier moet je rekening mee houden tijdens de hitte

De komende dagen wordt het tropisch warm in onze provincie. Omdat we deze warmte niet gewend zijn, is het handig om wat voorzichtiger te zijn.

23 augustus 2019 09:20

Groninger festivalorganisatoren over veiligheid: 'Een festival is een viering van vertrouwen'

Hoe waarborg je de veiligheid bij grote festivals zoals Noorderzon en Hongerige Wolf? Algemeen directeur van Noorderzon, Femke Eerland en Jildou Tjoelker, zakelijk leider van Hongerige Wolf vertellen daarover.

15 augustus 2019 10:15

Lagere kans op natuurbrand in Noord-Nederland

Vanaf dinsdag 13 augustus is het risico op natuurbrand in onze regio weer verlaagd naar normaal, van fase 2 naar 1.

14 augustus 2019 15:05