Nieuws

De Veiligheidsregio Groningen heeft een nieuwe website. Vanaf nu hopen we je nog beter te kunnen bedienen met de laatste informatie over veiligheid in Groningen. We hebben de site vereenvoudigd zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Ook hebben we geprobeerd om alles zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. In ons werk vliegen de afkortingen je om de oren en werken we met hele complexe situaties. Dus we proberen goed op te letten dat we informatie begrijpelijk overbrengen naar alle Groningers. Wij denken dat dat deze website daarbij gaat helpen.

Natuurlijk hoef je niet altijd naar de website te komen voor het laatste nieuws over veilig leven in Groningen. We zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Gastlessen Aardbevingenwijzer.nl voor basisscholen

Basisscholen kunnen één gastles aanvragen om kennis te maken met Aardbevingenwijzer.nl.

28 maart 2019 17:35

Einde van de WAS-sirenes jaar uitgesteld

De WAS-sirenes zullen niet zoals gepland per 1 januari 2020 verdwijnen.

26 maart 2019 14:50

Subsidie voor zelf- en samenredzaamheid

Veiligheidsregio Groningen ontvangt dit jaar subsidie uit het Nationaal Programma Groningen (NPG) voor drie projecten. Dit zijn projecten die zich vooral richten op inwoners en specifiek inwoners die ook hulpverlener zijn. "Een groot deel van dit geld is direct bedoeld voor onze inwoners", vertelt directeur Wilma Mansveld.

11 maart 2019 16:45