Nieuws

De Veiligheidsregio Groningen heeft een nieuwe website. Vanaf nu hopen we je nog beter te kunnen bedienen met de laatste informatie over veiligheid in Groningen. We hebben de site vereenvoudigd zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Ook hebben we geprobeerd om alles zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. In ons werk vliegen de afkortingen je om de oren en werken we met hele complexe situaties. Dus we proberen goed op te letten dat we informatie begrijpelijk overbrengen naar alle Groningers. Wij denken dat dat deze website daarbij gaat helpen.

Natuurlijk hoef je niet altijd naar de website te komen voor het laatste nieuws over veilig leven in Groningen. We zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Kom naar de inwonersavond over zelfredzaamheid bij aardbevingen

We nodigen alle inwoners uit de provincie uit voor de volgende bijeenkomst die gepland staat op woensdag 27 februari van 19.30 tot 21.00 uur in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam.

12 februari 2019 15:40

Netwerkbijeenkomst Vitaal 2.0: crisiscommunicatie

Op donderdag 7 februari 2019 kwamen zo'n 170 professionals samen in de Gasunie in Groningen voor netwerkbijeenkomst Vitaal 2.0 over crisiscommunicatie.

08 februari 2019 14:40