Nieuws

De Veiligheidsregio Groningen heeft een nieuwe website. Vanaf nu hopen we je nog beter te kunnen bedienen met de laatste informatie over veiligheid in Groningen. We hebben de site vereenvoudigd zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Ook hebben we geprobeerd om alles zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. In ons werk vliegen de afkortingen je om de oren en werken we met hele complexe situaties. Dus we proberen goed op te letten dat we informatie begrijpelijk overbrengen naar alle Groningers. Wij denken dat dat deze website daarbij gaat helpen.

Natuurlijk hoef je niet altijd naar de website te komen voor het laatste nieuws over veilig leven in Groningen. We zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Veel rookoverlast bij grote brand in Winschoten

Tegen tien voor twaalf kreeg de meldkamer van de brandweer een melding binnen van een brand in een pand aan de Papierbaan in Winschoten. De melder gaf aan dat hij rook uit het pand zag komen. Hierop is het korps van Winschoten gealarmeerd. Bij het zien van de grote zwarte rookwolken is besloten om op te schalen naar "grote brand"

23 november 2018 16:20

Wij willen 28 november samen met inwoners in gesprek over zelfredzaamheid bij aardbevingen. Komt u ook?

Alle inwoners uit de provincie Groningen zijn uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst georganiseerd door Veiligheidsregio Groningen.

23 november 2018 12:15

Inwonersavond: zelfredzaamheid bij aardbevingen. Komt u ook?

Alle inwoners uit de provincie Groningen zijn uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst georganiseerd door Veiligheidsregio Groningen.

23 november 2018 12:15