Nieuws

De Veiligheidsregio Groningen heeft een nieuwe website. Vanaf nu hopen we je nog beter te kunnen bedienen met de laatste informatie over veiligheid in Groningen. We hebben de site vereenvoudigd zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Ook hebben we geprobeerd om alles zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. In ons werk vliegen de afkortingen je om de oren en werken we met hele complexe situaties. Dus we proberen goed op te letten dat we informatie begrijpelijk overbrengen naar alle Groningers. Wij denken dat dat deze website daarbij gaat helpen.

Natuurlijk hoef je niet altijd naar de website te komen voor het laatste nieuws over veilig leven in Groningen. We zijn ook actief op Twitter en Facebook.

Zijn wij voorbereid op crisis?

Jaarlijks testen wij onszelf om te kijken of we goed voorbereid zijn op een grote crisis. Dit gebeurt elk jaar onverwachts. Tijdens deze test is er geen echt incident en wordt er ook geen incident bestreden door hulpdiensten. Het draait juist om de alarmering en op- en afschaling en coördinatie van het incident.

14 juni 2018 13:55

Wilma Mansveld opent 112-dag in Groningen

Op zaterdag 16 juni 2018 opent directeur Wilma Mansveld de 112-dag in Groningen. De 112-dag wordt voor de tweede keer georganiseerd en staat geheel in het teken van veiligheid. De opening vindt plaats om 10.00 uur in MartiniPlaza Groningen.

06 juni 2018 14:00