Nieuws

GRIP_ is het personeelsblad van Veiligheidsregio Groningen en verschijnt ongeveer vier keer per jaar. We delen de verhalen graag met inwoners van de provincie om uit te leggen wat wij doen. In GRIP_ geven we een gezicht aan Groningers die op hun manier met risico's en veiligheid bezig zijn. We gaan het gesprek aan over wat veiligheid voor hen betekent en hoe ze omgaan met risico's. We delen de verhalen ook digitaal op onze website en via onze social media. Bekijk hier onze eerdere edities. 

GRIP_| nummer 13

GRIP_| nummer 12

GRIP_| nummer 11

Nieuws

Periode: 2020

Jaar geselecteerd: 2020

Verbod op demonstreren met landbouwvoertuigen binnen Veiligheidsregio Groningen

De afgelopen dagen hebben demonstraties van groepen boeren met trekkers en andere zware (landbouw)voertuigen op verschillende plekken geleid tot opstoppingen en gevaarlijke situaties.

06 juli 2020 16:05

Gemeenteraden geïnformeerd over bestrijding corona in regio

Onze voorzitter Koen Schuiling heeft alle Groningse gemeenteraden geïnformeerd over de huidige stand van zaken rondom de bestrijding van het coronavirus in de provincie Groningen.

15 juni 2020 10:30

‘Slimmer chillen = Corona killen’ ook in Groningen van start

De speciale jongerencampagne 'Slimmer chillen = Corona killen' gaat vandaag ook in de provincie Groningen van start. Inmiddels werken meerdere veiligheidsregio's met deze campagne die speciaal gericht is op jongeren en studenten.

24 april 2020 15:10

Kantoor veiligheidsregio gesloten op Koningsdag

Aanstaande maandag (27 april) is het kantoor van Veiligheidsregio Groningen gesloten. Wij zijn ook niet telefonisch bereikbaar. Dinsdag zijn er weer geopend.

24 april 2020 14:25